Hurt-bullen Jennifer.. är det jag??

Idag har jag varit en riktigt duktig tjej.. Tog vagnen till linné imorse för att hämta min cykel hos Pernilla.. cyklade vidare till jobbet och var där strax innan 8. Det var en lugn dag idag och jag slutade tå så det var gott.. cyklade in till stan och lunchade med Anna för att sen cykla vidare hem. Till KORTEDALA!!! Linné - Frölunda, Frölunda - Kortedala.. Vet ni hur långt det blir?? 2,5 mil!!! Duktigt av mig, och det tar inte slut där... Har precis kommit hem från gymmet nu.. eller för en stund sen.. Var på styrkeyoga med Pernilla. Vi skulle gått på afro-power men Pernilla kan inte läsa tränings-schema så den var slut när vi kom dit. Men otroligt stolt är jag över mit nya jag, haha.. Måste varit de nya träningskläderna som sporrade mig :)
Kommer slockna direkt när jag kägger mig till rätta i sängen nu.. Har redan smygsovit lite i soffan.

Sov gott!

Kvälls-gott!

Arbetsdagen slut, och här sitter vi..
Lördags-kvällen närmar sig och Anna och jag sitter som fast-växta i soffan..
Köpte vin igår, och valde ut dom bästa ostarna på jobbet idag.. Det blir gotta ikväll..
Den allra bästa osten var tyvärr slut :( den kan ju inte ta slut fatar dom väl, dom visste ju att jag skulle jobba idag, kunde dom inte spara en bit till mig??! :-O Den är som en dröm.. Savarin heter den.. Det är en blandning mellan brie och camembert med torkad papaya runt om.. det vattnas i munnen bara jag tänker på den.. alla som har smakat älskar den.. Mums! jaja.. det blev sex andra ostar två paket kex och en liten burk svartvinbärsmarmelad att ha på.. Det ska nog duga det med, hehe..
Så den här kvällen är ägnad till lilla söta Anna och alla våra ostar.. Ska försöka förtränga att jag måste vara på jobbet, på andra sidan stan kl 8 imorn.. Efter något glas vin ska det nog gå bra :p
Ha en trevlig kväll!

Trötter..

Ojojoj..
Slutade skolan tidigt idag..Csn-pengarna hade kommit så Banana och jag tog en sväng till stan.. fyllde på skogarderoben med fem par :-O Fan, va gött!! ;)
Åkte hem och åt.. Sen en till sväng på stan.. köpte nya träningskläder inför mitt nya liv, haha.. Och en portfolio och lite andra grejer till teckningen.. känns bra!
Anna slutade jobba sju, efter det har vi kollat på chick-flick och ätit gotta :) underbart..
Och så var det dags att lägga sig.. Laddad inför två dagars jobb?? Inte jätte kanske?! Men har man sjuka shoppingbegär så får man faktiskt orka upp ur sängen och göra sig förtjänt av lite pengar.. Sofie jobbar imorn också såg jag... Det ska bli skoj, har saknat Sofie! Underbar..

Natti Natti!

Blandade bilder från veckans pyssel

Anna sjunger vackert i bilen! ..lekte lite för mycket med godiset, gjorde vissta så att vi missade avfarten :P      Utmattad?  Efter vår mini-home-make-over 

En stunds vila.. Äntligen!

Har kännt mig rätt upptagen i veckan.. även om det inte har varit dödsviktiga saker så har jag ändp haft något att tänka på hela tiden. Något jag borde göra..
Först och främst skolan på dagarna. Sen var vi som sagt på IKEA i måndags, hade hyrt en liten bil som var helt fullproppad med saker när vi åkte hem. Den lilla kväll som var kvar ägnade vi åt att skruva möbler tills ögonen såg dubbelt.. SJUKT trött tisdag morgon.. Och resten av dagen också för den delen..
Tisdag eftermiddag var det en sväng på stan som gällde men varken Anna, Pernilla eller jag hade ngn kraft att shoppa Mycket märkligt, det har nog aldrig hänt innan??
Åkte tillbaka hem och fortsatte skruva möbler.. Så fint det blev :) Men kartonger och påsar överallt.. Städ-behov!!
Onsdag efter skolan gjorde Pernilla och jag ett nytt försök att shoppa lite.. det gick bättre kan jag lova..
Kom hem näst intill pank.. Anna hade gjort en mycket bra städ-insats men mer fanns att göra.. Fylla på kylskåpet hade högstaprioritet så vi stack till Hemköp och hade nästan behövt en hyrbil för att få med oss all mat hem. Dyrt blev det!
Idag var det skolan.. sen hem och städa det allra sista, diska.. Promenad till Bergsjön får att se till min håriga lilla pärla! Hade kunnat gosa med henne dygnet runt, resten av mitt liv.. Hårboll! Promenad tillbaka.. Och nu ligger jag här.. I en underbart mysig lägenhet.. Anna är på restaurang med resten av direktriserna.. Kommer nog snart hem hoppas jag. Fin-besök ska vi få med.. Charlottis kommer och hälsar på..
Så äntligen har jag en lugn stund att tänka och bara vila.. Inget jag behöver göra just precis nu!

Men nu får ni snart komma hem flickor, för jag börjar bli ensam! 


Sena kvällar och allt för tidiga morgnar..

Två köriga dagar.. hade skitksoj på ikea igår med anna! Anna handlade massa.. jag var pank!
Men idag kom lönen. såg dessutom att telefonräkningen var härligt låg :) såna räkningar betalar man med glädje.
Igår och idag har vi iaf skruvat ihop möbler och imorn ska jag försöka lägga upp lite före-efter bilder..
Och lite andra kort med kanske?
Har inte blivit helt regelbunden bloggare än för jag snyltar på Annas internet men om ett tag kommer det nog inlägg lite oftare..

Sov sött, gott folk.. och dröm om alla små kryp ni mött!
Puss

Fredag, lördag söndag.. så var den här helgen också slut!

Hade en kort och trevlig skoldag i fredags. 11:30 fick jag gå hem och första baskern var färdig.. Hann börja på en liten hatt med!

Lördag började jag jobba kl 7!!!    :-O
Det är tidigt har jag hört.. Jag hatar att gå upp tidigt.. det passar inte mig..
Blev förvarnad om att det skulle bli en helvetes-dag dessutom.. men efter en och en halv timma fick jag byta till charken, lite lugnare och lite mer hemma.. skönt! Eva-Lena var borta för hon hade klippt sig i handen dagen innan??  
Åkte med Lisette och Mikael till Trollhättan efter jobbet.. kräftskiva hos mamma och pappa..
Pappa hade grävt fram sånghäften med snaps-visor och mamma gjorde hattar av kepsar och servetter. Kan det bli bättre? Efter det bar det av till Siri och Lipz! Inte så mycket folk man kände dock :S

Upp och hoppa ovanligt tidigt imorse.. ut på en promenad på säkert en och en halv timma runt sjön.. sen badade jag lite.. VÄLDIGT LITE! svinkallt!
Mamma och jag åkte till Göteborg och kollade på en lägenhet.. Gött det hade varit att få ett ställe där man kan ha alla sia grejer igen.. och lilla katten! Sen träffade jag Ansi i stan och åkte till Johanna och kollade på hennes nya lägenhet.. Very nice! Nu sitter vi och käkar kladdkaka och kollar på en Yoga-dvd... Anna skulle bli en sjukt bra konditor :)
Nej nu skojade jag lite.. Yoga är ju inte så skoj att se på.. Vi kollar på skruva den som Beckam..

Imorn är det IKEA som gäller.. Me love!

Puss!


Svårt att vakna!

Imorse skulle Anna och jag gå ut och gå innan skolan. 06.30 ringde klockan.. jag hörde inte! Anna sa att vi kanske borde sturnta i det.. mmmm det låter bra.. jag ställde inte min klocka. Anna hade sovmorgon! kl 8 vaknar jag av att telefonen ringer som en galning. det var pappa, varför ringer han så tidigt? Fan jag har ju försovit mig.. Hinner inte prata.. snabba sig till skolan! Jag hann..

Skolan var bra, började med riktiga lektioner idag. Jag sydde min första basker...
Pratade med lite nya människor. Trevliga! Skönt med en sån liten skola där alla pratar med alla..

Efter skolan åkte vi hem, jag hoppades att vi skulle möta ups-killen så jag kund få mitt mystiska paket.. När vi kom hem stod han och ringde på dörren... YES! Vi pratade en stund med honom sen slet jag upp paketet..
Det var lite konstigt faktiskt.. I måndags och i tisdags hade ngn ringt på porttelefonen för att lämna ett paket till mig men jag var inte hemma.. Jag tänkte att det kanske var min kamera som var färdig så jag ringde till infocare för att kolla om det var dom som försökte skicka den till mig.. - Nej, sa Samuel på infocare. Vi har inte fått ordning på din kamera än så det är inte från oss. Jag kunde verkligen inte fatta vad det var i paketet. idag när jag slet upp paketet var det visst min kamera.. Samuel ljög?? skumt!
Men kameran är här och jag är glad! :)

Sen åt vi det sista vi kunde hitta i skafferiet och gick ut på vår försenade power-walk. Jag ar lite seg i början.. har inte rört på mig så mycket sista tiden.. men efter ngn kilometer började jag komma igång och öka tempot. Skönt var det.. sen var vi och handlade och nu ska vi kika på 10 orsaker att hata dig.. Underbar film. Har sett den en miljon gånger men den är fortfarane lika bra.. Älskar! 

Chip och välkommen!

Äntligen är det dags att ta tag i sitt liv igen.. Börja plugga igen, träna, äta bättre, blogga?
Jag började faktsikt blogga en gång.. ett eller två inlägg tror jag att jag skrev, sen skadade jag mig och fick viktigare saker att tänka på.. men nu har jag inget viktigt att tänka på så nu är det dags igen :P

Har flyttat runt lite i sommar och idag landade lådorna hemma hos Anna, där jag kommer bo tills jag får tag på en egen lägenhet..

Och i måndags började skolan. Efter ett och ett halvt år på Ica tröttnade jag på att sitta i kassan och känna hur hjärncellerna rann iväg och man snart inte varmer än en robot som var där för att tjäna andra..  Så jag sökte till modistutbildningen på tillskärarakademin i Göteborg och kom in! Så nu ska jag börja göra hattar. Hittils har vi bara haft en workshop för att lära känna varandra. Det resulterade i en snabbt sydd klänning med dragkedjor som dekoration. Är själv rätt nöjd med resultatet..

En vacker dag kommer min kamera tillbaka från lagning och då kan jag lägga in lite söta bilder med :)

Nu är det movie-time med Anna..