invalid individ?

det är inte säkert att jag kommer skriva något de närmaste dagarn, det beror på om anna är snäll och bär in datorn till sovrumet.. för när jag väl lagt mig i sängen ikväll kommer jag inte komma upp på en vecka :S
kroppen kommer kännas imon kan jag lova efter kvällens krafttags-pass på gymmet! AJ!

en bra men hetsig tid framöver...

mån 24 november..
om en vecka får jag nyckeln till min lägenhet :)
om en månad är det julafton..
innan detta är det en jävla massa grejer som ska göras på kort tid och man ska dessutom försöka hinna ta sig till gymmet en gång eller två.. en liten bra sak är att pengarna kommer imorn så man har råd med mat igen..
ska försöka få pengarna att räcka till lite julklappar också, frågan är bara när man ska få tid att gå i affärer..
träning imorn? presentation i teckningen på onsdag? än en gång... få tiden att räcka till?
god natt!

Aling-city!

Precis hemkommen från en lör-sön i alingsås.. Jehona bjöd på partaj och vi försvann vidare till Hotellet (utestället)
jag som aldrig varit i alingsås hade inte jättestora förväntningar och det var väl tur det.. Det var dansbandskväll på hotellet med VÄLDIGT blandad ålder. Du skulle ju tex inte bli förvånad om du träffade din mammas kompisar där kan man ju säga.. Men trots att det inte var världens rockigaste uteställe och trots att jag inte kände nästan ngn där så blev det en lyckad kväll.. Hem och slockna på Jehonas soffa, sov som en stock!
Idag bjöds jag på god frukost och mys framför tv:n tills vi slutligen tog en mysig promenad genom "alingsås city".. innan det var dags att åka hem igen..
Ikväll väntas tacos och lite "vuxengöra".. hungrig som saten!

So this is christmas..

Första snön är här!!!!
Anna och jag satt och pratade om killen mittemots advensljus-stake när hon plötsligt hojtar att det snöar.. :-O
Jag trodde inte riktigt på henne, hon har tjatat en del om att hon ville att första snön skulle komma.. Men efter lite stirrande ut genom fönstret såg jag att det var sant.. brukar egentligen inte vilja att det ska snöa i göteborg, det blir ju slask direkt.. men idag gick det bra blev faktiskt riktigt glad.. så Ansi och jag slängde på oss vinterkläderna och sprang ut i snön.. hann ta två kort innan det slutade snöa igen men snön ligger iaf på bilar och på gräset här ute...
Nu blir det julmusik och peppakakor.. För om snön kommer innan december får man faktiskt tjuvstarta med julfirandet lite grann.. Det är sant!

 Titta snööö...

Söta Ansi!


Material-inköp!

Tanken var ju att jag skulle lagt mig rätt tidigt igår för att slippa vara en hösäck halva dagen.. Precis när jag skulle krypa i säng strax efter tio kom Anna & co. hem... Det blev full rulle, folk bytte om och packade ihop grejer.. De visade bilder från kvällen mm. mm... När det bara var Anna, Jehona och jag kvar lagade vi mat, åt och sen kom jag äntligen i säng.. 23.30 var klockan då och det blev inte så lång sömn som jag hade hoppats på.. Men det fick duga, jag kom upp imorse och efter skolan stack jag direkt till jobbet för att få in en extra slant.. Chefen vill att jag ska komma in ngn helg och sälja lite hattar till hans kunder :D Det är ju rätt sorts kunder där ute så det har jag inget emot.. men det får nog bli efter jul tror jag så jag hunnit få ihop lite mer.. Dessutom har jag ju rätt fullt upp alla helger fram till jul typ :S
Beställde iaf lite mer material idag.. skinn- och päls kursen börjar nästa vecka.. Köpte ett stycke lamm nappa i off-white, Kalvmocka mörkbrunt, 2 vita jumbokaniner och två naturfärgade kaniner i vanlig storlek.. Paketet kommer förmodligen på tisdag.. längtar!
Nu är det snart sleepy-time tror jag. Blir en lång dag i skolan imorn.. och kanske lite träning på kvällen??

Visit-kortet :)


Skönhetsideal..

Jag har aldrig varit något större fan av Blondinbella.. Men sen kan jag väl inte säga att jag läst bloggen särskilt mycket så jag har väl egentligen inte gett henne någon chans.. men så har jag börjat läsa lite grann då och då och inser att hon kanske inte är så blåst som jag trodde hon skulle vara.. hon är otroligt ambitiös och man förstår inte riktigt hur hon har lyckats komma så långt vid en så tidig ålder.. Jag tror i och för sig att det har mycket med kontakter att göra, hon är uppväxt i rätt familj och har ett speciellt efternamn som klingar lite rikt och glamouröst. Men hon ären krut-flicka, det kan jag inte säga emot. Önskar man hade den ambitionen och styrkan att ta tag så mycket saker på en gång.
Jag är fortfarande inte största fanet men jag vill faktiskt försvara henne lite.. Har precis kollat på Halal-tv där hon var med en liten stund.. det kändes som de tre tjejerna mest hade bjudit in henne till programmet för att hacka på henne och göra henne ansvarig för alla sjuka skönhets-ideal vi har idag. Det verkar inte som demläst hennes blogg. Hon är inte pinn-smal, hon tränar och lever sunt, visar att hon unnar sig choklad mm. Hon har inte perfekt hy heller... Det är inte det hennes blogg handlar om.. Okej, hon säljer smink och tipsar om behandlingar men för att var och en ska kunna känna sig lite snyggare.. Hon jobbar mot anorexi och bullimi. Gör lite resarch innan ni hoppar på ngn, det verkar som om tv-program efter tv-program bjuder in blondinbella och klankar på henne för något som inte hon har ngn skuld i mest för att själva locka tittare då dem kan skylta med att hon ska medverka.. Gör ett intressant och välarbetat program istället så kanske man kan få tittare utan att skita ner en oskyldig 18-åring..
Vecko-revyn däremot.. där kan jag hålla med om att idealen inte är fullt lika sunda.. Det är sällan man ser ett nummer av vecko-revyn där det inte står "Tappa 8 kilo på 14 dagar" eller något liknande.. Där kan man tala om att göda ett redan sjukt skönhetsideal...

Nog om det.. Det var otroligt svårt att komma upp ur sängen imorse.. Att man kan vara så påverkad av att slarva med sömnen.. Jag kom knappt igång under hela skoldagen vilket är mindre bra eftersom det hr är sista veckan på hårda tyghattar.. Men så var jag kvar en stund efter skolan och gjorde en hatt som mamma ska få i julklapp och det gick faktiskt rätt snabbt och lätt.. När jag kom hem satte jag mig och designade ett visitkort som jag ska trycka upp innan nästa veckas Fashion Market i borås.. Har en del att pilla med innan mässan med.. Skulle behöva etiketter att sätta i hattarna men det finns ingen chans att dem skulle hinna bli färdiga innan nästa helg så det har jag redan gett upp.. det får bli efter jul.. Är ju inte gratis heller...
En hemsida hade ju också varit välbehövt.. än så länge har jag bara bloggen...

Sitter nu här i min ensamhet.. Anna är och tar emot sitt gesäll-brev, en medalj och utmärkelsen årets gesäll med ett stipendie på 10 000 kr. Bra jobbat!!!  Hoppas talet går bra men något annat kan jag inte tänka mig.. 

Innan jag försvinner vill jag bara säga att mode och skönhet är inget tvång.. Det är ett intresse!

Mr Sandman...

Bonjour!
Tillbaka från Paris är man och det var en väldigt trevlig resa.. Det är en mysig stad, det där..
Liten tråkig grej var att vi hade grym otur med affärernas öppettider... Kanske på ett  sätt tur för nu har jag faktiskt pengar kvar till mat resten av månaden.. eller resten av veckan iaf ;)
En liten souvenir fick jag med mig från Louis Vuitton-butiken (!) En dvd som handlade om Marc Jacobs arbete för Louis Vuitton.. Tyckte det var en bra grej att ha som Paris-minne.. I övrigt måste jag säga att även om maten inte var helt billig så blev det mycket gott på mysiga café och uteserveringar.. Men trots långa promenader blev jag nog lite rund om magen (och under fötterna) så idag har jag kört en monsterpass på 40 min på cross-trainern. Mina ben lär väl inte fungera riktigt som dom ska imorn är jag rädd..
Upp med tuppen är det iaf som gäller eftersom vagnen till jobbet avgår 06.33 imorn.. Men man får väl slita lite för de extra cash man behöver så väl..

Nu ska jag natta mig, är jag snäll kanske Anna sjunger en liten visa :)
Sov gott.. Puss

Äntligen är tapetvalet gjort.. no turning back!

Det är kallt ute har jag hört :S Promenerade hem i kylan från familjebostäders kontor där jag varit och valt tapeter idag.
Det är svårt att välja tapeter till en lägenhet man såg en gång för tre månader sen.. speciellt när man inte vet riktigt vad man ska ha för möbler.. Jimmy och jag köpte en del möbler tillsammans och han köpte ut min del av dom när jag flyttade därifrån.. Så nu har jag inget till sovrummet, ingen tv-bänk.. varken köksbord eller stolar.. jaa ni fattar.. Men soffa har jag, en underbart skön soffa som jag la mina sparpengar på under gymnasietiden.. Jag var bara tvungen att ha den.
I skolan var det teckning.. Skulle teckna draperingar vilket inte var det lättaste.. Var riktigt jävligt i början men det blev bättre efter fika-rasten.. Satt kvar i skolan en stund med och gjorde en koaff som jag ska ha med till Paris.. tanken är att jag ska göra en matchande handväska med men det hann jag inte med idag så förhoppningsvis hinner jag imorn..
Fan jag skulle ju packa med.. Jag gjorde inte riktigt det igår. Jag gjorde fransk pedikyr istället, färgade håret (!) och ögonbrynen, och handlade mat.. Håret blev bra tycker jag.. Har inte färgat på över två år så jag var lite osäker på om jag skulle göra det eller inte. Jag fick en färg av min chef förra veckan och den såg ut att ligga rätt nära min vanliga färg vilket var bra eftersom man inte får så hemsk utväxt om man inte har råd eller lust att färga igen snart... Sen såg jag på förpackningen går att det bara var toning, och det var ju bra för vilken färg det än hade blivit så hade jag ju ändå inte behövt ha utväxt om den tvättas bort av sig själv efter ett tag.. Det blev ungefär chokladbrunt skulle jag nog säga, Mycket nöjd med färgen, det känns höst-fräscht på något sätt.. På tiden att  jag gjorde ngt med håret innan paris :)
Anna skulle komma hem runt nio ikväll trodde hon.. då ska vi göra pann-biff av älgfärs.. :) gotta!


Shopping och träning..

Det ligger ett dis över hela göteborg och det kändes verkligen att det var några grader varmare när jag åkte hem från gymmet förut.. Kanske är det så att vädret vänder och vi är på väg tillbaka mot sommaren? det hade inte varit helt fel.. men kanske inte så troligt?
Var på ett sjukt tufft step puls pass.. Skitskönt!!
Anna har varit duktigt och grovrengjort hela lägenheten medans jag har varit på stan och köpte tyger och annat smått och sedan tränat.. Luktar somriga blommor :)
Fastnade vid gossip girl ikväll med, och mumsat i mig lite goda ostar och pepparkakor.. inte så smart efter träningen, jag vet.. men gott är det och hellre efter träningen än efter att man degat i soffan en dag? eller??
Paris-resan börjar närma sig och det börjar bli dags att påbörja packningen tror jag.. vet inte om jag tränar imorn eller om jag ska packa och ha en fåfäng kväll med hår- och ögonbrynsfärgning.. kanske lite manikyr och pedikyr med? sånt man inte unnar sig för ofta men man vil ju se okej ut om man ska till modets huvudstad :D Längtar till fredag!!!
Mer gossip girl.. ha en trevlig kväll.. puss

Vintern är här?

Hemma från jobbet.. gick rätt bra idag.. snabbt ska jag väl inte säga men inte segt heller.. Erika är skön..
Somnar alltid på spårvagnen, jag kan verkligen inte hålla mig vaken, inte ens på dagen. men jag brukar alltid vakna innan jag ska av.. Inte idag.. skulle byta i brunnsparken var det tänkt men jag vaknade upp i vasa.. Panik! Det ordnade sig som tur var, jag kunde byta i kungssten med, men det var nästan att jag inte hann med bussen därifrån och där ute vill man ju inte bli stående när det är typ minus fem grader.. Så jag lyckades ta mig till jobbet med nöd och näppe.
Fick skjuts hela vägen hem med chefen idag och det var rktigt skönt.. orkade inte mycket när arbetsdagen var slut..
Nu sitter vi i soffan och har svårt att resa på oss... Borde gå upp och handla.. Kanske vi gör, om en stund..
Segt.. Kallt! Det är nu man bara vill burra in sig i någons varma, trygga famn!


Tidningar och böcker i mängder..

Tjusigt väder var det imorse när jag åkte in till stan.. fortfarande frost men i solen var det gott..
Räddade morgonen genom att dricka två brusisar resorb innan jag nattade mig halv fyra inatt...
Vi åkte aldrig in till stan igår, istället kom Martinas kompisar Fredrik och Sebastian hit och vi pratade och hade allmänt trevligt lite för långt in på natten.. så dryga fyra timmars sömn och en lång dusch på morgonen sen var det dags att ta sig in för att möta föräldrarna.. Vi kikade in på choklad- och delikatessfestivalen en stund.. kul att smyga runt och smaka på choklad, korv och andra goda saker.. min hatt var där men dom hade tagit av den från huvudet den satt på och dessutom satt den bakochfram.. det var lite trist..
Efter en stund gick vi vidare till Hem och villamässan där vi mötte upp med Lisette, Mikael, Pernilla, Monica och Stefan.. Vi drev runt inne på mässan rätt länge.. såg Johnny och Mathias från Roomservice.. dem var där och spexade lite.. Gulligt!
Vi vandrade runt och provsmakade på grejer, testade massage-stolar, köpte billiga tidningar och böcker.. och samlade på oss mängder av kataloger och flyers.. allmänt trevligt. Sen åkte vi hem och käkade några mackor i väntan på att de andra skulle gå färdigt på mässan.. När dem andra också hade kommit till Pernilla gick vi till Linnéterassen och käkade.. Stora tallrikar för så lite mat.. tur jag hade ätit innan.. Inte världens godaste heller tyvärr.. jag hade höga förväntningar men köttet var segt och fett :S trist.. men nu är jag hemma.. och trött.. jobba imorn!
Sussa sött! Puss