Gratis är godast..

God kväll!
Så var det Halloween.. har slitit en hel dag på jobbet och haft många kram-pauser med Anette! Gud vad jag saknar henne när jag inte jobbar.. Underbara, kärleksfulla människa.. Sen får jag väl säga att jag saknar Robin med... Långt bort i jönköping bor han nu och man träffas ju inte alltför ofta.. Men nu är datumet för julmiddagen bestämt, 6:e december.. så om inte annat så träffar man väl alla då, det ska bli trevligt..
Fick en gratis hårfärg på jobbet idag med.. och 600 g älgfärs :) fast det fick jag egentligen inte säga för då skulle jag inte få dem :S Men vad ska han göra? komma och ta den ur min frys? klippa av håret på mig? tror inte det..
Nee så imorn är det två mässor på schemat, och middag på linnéterassen... Najs bajs!
Dricker lite vin nu med Anna och Martina och även om ingen av oss verkar hyper-laddade så verkar det som vi ska åka in till stan och kolla läget lite.. Ska bli trevligt tror jag, kanske träffa lite människor?? :)
Ha en bra kväll... puss hej

mardröms-morgon?

Oj... Nu är jag mätt!! Har precis smällt i mig en dunder-portion med spagetti och köttfärssås. Hur kommer det sig att man alltid äter för mycket och helt plötsligt inser att man är så mätt att man inte orkar röra sig. Jag orkar inte ens gå fram till tv:n och byta kanal så jag tvingas titta på SOS Gute.. Fjärrkontroll tänker ni då men den försvann tydligen långt innan Anna flyttade till göteborg.
Det har varit en lång dag på jobbet.. redan vid klockan tre kände jag att jag började bli trött och ville mest gå hem och sova, då var det fem timmar kvar tänkte jag men jag kan ju tydligen inte räkna.. slutade ju sex så sista stunden gick snabbare än jag hade väntat mig :P
vaknade fem imorse av väckarklockan.. Jag var helt vansinnig ochville inte alls gå upp.. Jag drömde att jag gick upp för att gå till jobbet och att Anna hade gjort något fruktansvärt mot mig.. Så jag var så sur och tänkte inte alls gå till jobbet, hur kunde hon göra ngt sånt mot mig??? Det tog en bra stund innan jag fattade att det bara var en dröm och hon aldrigskulle gjort ngt sånt men jag var fortfarande sur en stund.. och sen när jag väl började släppa hela drömmen så var jag fortfarande inte sugen på att gå till jobbet. Jag ville bara lägga mig igen och drömma något bättre.. haha..
Men jag kom till jobbet i tid och slet som ett djur. Och nu är man hemma.. ska snart lägga mig och ta igen lite sömn tror jag.
Var inne och läste blondinbellas blogg förut.. Brukar inte göra det, Anna är en flitig besökare och hon brukar berätta om det stått något speciellt.. Men så kikade jag lite iaf.. Hon har ju fyllt år.. Jag blev lite avundsjuk tror jag.. tänk va skönt det hade varit om alla affärer och företag visste närman fyllde år och skickade hem en massa presenter och gratis-saker.. Jag inser ju att det handlar om marknadsföring.. Dom skickar kläder och smycken som hon sedan visar i sin blogg och har på sig på tv-framträdanden mm och så blir det som reklam för dem.. Eller trafikskolan, ett gratis körkort till henne gör ju att alla blondinbella-fantaster i stockholm vill gå på samma trafikskola som henne, kanske råkar dem springa på henne på trafikskolan ngn gång och vips är dom bästa kompisar kanske de tänker.. så visst är det ett smart drag av företag att ge henne gratis-saker.. men jag vill ju med ha :P
Materialist, ja visst...
God natt, dröm sött!
Puss

Långa dagen före längre dagen.

Vaknade 05.30 imorse och ville verkligen inte gå upp.. men jag tvingade mig själv och sporrade mig genom att tänka att jag snart skulle få sova igen på vagnen... Det skulle ju inte vara så många som åkte så tidigt på morgonen tänkte jag.. Tyvärr verkade det som att alla åker till jobbet vid sex på morgonen så jag fick stå hela vägen till centralen.. då är det inte så lätt att sova. sen höll jag mig vaken resten av vägen till jobbet med och han faktiskt piggna till lite, tro det eller ej.
Väl på jobbet var det bara att börja plocka upp varor. Hela lagret var fullt av rull-containrar som Erika, Lotta och jag skulle plocka upp. Anette skrattade när hon kom kl 8.. Vi skulle få gå hem när vi var klara och hon trodde vi skulle få vara kvar längre än henne, hon slutade fem.. Jag var inte jättesugen på att stanna så länge så vi ökade tempot ytterligare, ville bara bevisa att hon hade fel..Vi plockade och plockade, och plockade och p l o c k a d e. . . Sista fyra rc:na gick i snigelfart och all energi var som bortblåst, jag hällde lösvikts-te på golvet och allt verkade otroligt jobbigt och långsamt.. Men till slut blev vi faktiskt färdiga... Halv fyra.. Vi vann över Anette.. Jag tror inte hon blev så ledsen för det.. Sen åt vi lite granna och jag åkte in till stan för att träffa Jimmy. han ville ha smakråd när han skulle köpa mössa... Jag gav smakråd men det dög inte så han köpte ingen mössa.. Han provade en på H&M som passade jättebra på honom men så tyckte han inte att han var tillräckligt tuff för att ha en sån.. Man blir inte tuffare än man  gör sig? Sen åkte vi till honom och drack lite te och åt mackor.. Jag grävde fram ett par vantar som jag lämnat där, märkte att det börjat bli rätt kallt ute...Jag hämtade min resväsa med. Kan vara bra att ha nästa helg när jag ska resa lite :) Jag upptäckte hur mycket skit jag har liggandes i alla skåp hemma hos honom.. Och bra saker med, men sånt man inte har tänkt på. Massa väskor, skor, mössor.. bortglömda kläder... Det kommer bli ett jävla projekt att tömma när jag ska flytta till mitt egna ställe..
Jag funderar rätt mycket.. men jag kommer inte fram till särskilt mycket. Måste ta itu med mig själv.. Har en hel del att lära och en självkänsla att bygga upp.. Men innan jag tar tag i det ska jag duscha!.. och sova.
Nattis!

kram-kalas!

så var man hemma från jobbet.. det blev kramkalas när jag klev innanför dörren kvart i ett idag.. jag är tydligen saknad på jobbet.. kändes rätt skönt :)
martin kom förbi en sväng också innan han åkte till flygplatsen, fick jag önska honom en bra resa..
finns inte så mycket skoj att säga om dagen, den gick rätt fort, imorn blir nog värre.. från 7 tills alla varor är är upp-plockade.. det kom en hel del varor.. :S kan bli en låååång dag imorn, men det betyder pengar och pengar vill jag ha..
Nu ska jag inte babbla mer om saker ni ändå inte orkar läsa, återkommer imorn skulle jag tro?
sov gott!

Duktig flicka!

Siri åkte på att jobba idag så jag åkte hem lite tidigare än jag hade tänkt mig.. var i stan strax efter två..
Tanken var att Pernilla och jag skulle träna ikväll men hon hade vaccinerat sig imorse och då får hon tydligen inte träna.. så jag sket också i det och istället ställde jag mig och städade hela lägenheten, duktigt tycker jag själv.. sen gick jag och handlade och lagade lasagne... efter maten har jag med gott samvete kunnat ägna kvällen åt att gotta mig  gamla victoria's secret modevisningar... Det är verkligen godis för ögat.. finns inget jag hellre ser en hemma-degar-dag.. det kan jag lova.. Drömmen är ju att man någon gång skulle få möjligheten att se en show live.. Hur bra hade inte det varit?
Imorn är det iaf jobb.. börjar 13 för att lösa raster, sen är det varuplock hela kvällen.. och onsdag ska jag vara där kl 7 för att plocka ännu mer varor.. så imorn kväll blir det nog inget bloggande.. kanske inte ens kommer hem, det hade varit rätt smidigt att gå in på lagret och sova på toapappret eller ngt.. nära till jobbet på morgonen? ;)
fast just nu ska jag inte låta ngt störa mig från Victoria's underbara underkläder.. God natt!


Money-addicted

Här ligger jag hemma hos Siri, i en 2,40 bred säng mitt i en 105 m2 tvåa, luftigt, högt till tak nytt kök och badrum.. det är sjuuukt fint.. Stora garderober fyllda med märkeskläder och tjejen har så mycket underbara skor att man nästan hade kunnat mörda henne för att få ta över samlingen.. tyvärr har jag inte samma storlek så det finns ingen mening med att döda henne.. Jag vill med bo så här.. själv har jag börjat bokföra mina utgifter nu, för min egen skull mest.. om pengarna är slut mitt i månaden utan att man egentligen fått ngt för dem kan det vara rätt bra att försöka ta reda på vart dom försvinner..  resultatet blev att jag ser tydligt hur jag gjorde av med 1500 igår.. 1500 kr gånger 30 dagar i månaden är mer pengar än jag har.. Ändå kan man inte sluta drömma om en egen Mulberry-väska, eller alla snygga smycken, kläder, skor mm som man ser när man kollar igenom collezioni varje dag i skolan.. för om man har alla kläder man kan drömma om, och den perfekta lägenheten och pengar över.. då kommer man vara lycklig, eller hur? Förmodligen inte.. men när man känner sig lite deppig så känns det som att lättaste vägen till att bli glad är att köpa den där snygga klänningen.. eller nya skor. hur mycket gladare känner man sig efteråt? tror det kan vara däför mina pengar tar slut så snabbt.. den eviga strävan efter att bli lycklig, att köpa sig till det perfekta livet.. halva månaden resulterar därmed i att jag ältar och ångrar att jag gjort slut på alla pengar och knappt har råd att äta.. det blir man ju knappast lycklig av..
Jag behöver hjälp med mitt inre..

Here I am, iaf..

så fort jag skrev att jag inte skulle ha tillgång till dator kommande veckan halverades mitt läsarantal.. Det blev en liten ändring på det.. Anna sötis lämnade kar datorn så jag kommer skriva som vanligt iaf.. om jag orkar dvs.. kommer ju praktiskt taget bo på jobbet nästa vecka.. börja tidigt sluta sent.. men det kan det vara värt om man får ihop lika mycket lön som ja har haft det senaste månaderna bara på en vecka.. kanske man har råd till en julklapp eller två iaf då :)

har precis kommit hem från stan nu, köpte lite småsaker bara, så var jag in på systemet och handlade lite till ikväll och lite att ha som reserv ifall det skulle bli ngn fest i slutet av månaden när pengarna tagit slut :P köpte tågbiljett med så jag slipper stå och köa stressad som fan precis innan tåget ska gå.. det har jag allt för stor erfarenhet av..
Nu ska jag packa lite och om två timmar far jag till vänersborg till min söta Siri-luppan!!!

Ha en bra helg, det ska jag ha :)
puss


Veckan som kommer i korta drag..

Idag har jag suttit kvar i skolan till klockan åtta.. det kändes skönt faktiskt.. satt och sydde i lugn och ro.. Imorn är det redovinsning och jag har ett litet ripsband att sy i bara, sen är jag färdig.. Och efter redovisningen är det lov :D
tänk att man ska ha sådan lyx.. en annan bra sak som händer imorn är ju att csn-pengarna kommer.. månadens fattigdom är äntligen slut!! så imorn ska jag äta mat :) gott ska det bli..
lördag åker jag och träffar min kära siri i vänersborg.. söndag, måndag tänkte jag spendera hemma hos mina söta föräldrar.. fast det vet dem inte om än så jag hoppas dem är hemma...
Tisdag börjar jag jobba så särskilt mycket lov blir det kanske inte men man får ju lite extra pengar inför jul iaf och det är väl aldrig fel.. nästa lördag är jag iofs ledig... Då ska jag på hem&villa mässan med Mor, Far, Lisette och Mikael... på kvällen ska vi ut och äta på någon fancy restaurang :) och på morgonen, om jag hinner innan vi ska iväg, ska jag försöka ta mig in på Choklad och delikatessmässan på stadsmuseet där en av mina hattar ställs ut.. 
Så där har ni min kommande vecka.. Jag kommer nämligen inte ha ngt internet förrän Ansi kommer tillbaka.. hon åker hem under lovet.. 

Ha en underbar vecka mina kära läsare.. 

bubbelskum!!

morgonen började med teckning... först satt Sissa och förklarade i 50 minuter ungefär och det är ju alltid bra med genomgångar men hon pratar så lungt.. och det är lite kvavt uppe i aulan så ibland känns det som all energi bara rinner ut genom ett hål i kroppen.. fast man brukar vakna till rätt snabbt igen när man får börja teckna..
Tyvärr ville fingrarna inte riktigt min väg idag, vi skulle prova på stoffteckning och det var rätt svårt, eller jag kanske gjorde det lite svårt för mig avsiktligt.. första bilden jag skulle teckna var en svart paljett-hatt.. kanske inte det lättaste att få det att synas att det är paljetter??? efter det var det en jättesöt spets-mössa med två blommor på, vit var den, det mörka håret skulle dessutom lysa igenom på vissa ställen.. Oj vad svårt det var att få till det... Sen hann jag bara en till.. en pälshatt.. den blev bra.. Skitbra!! sen förstörde jag hela bilden med att ge tjejen på bilden hår.. Attans!
får försöka mer en annan dag när händerna vill vara med, det är en bra förutsättning.. Övning ger färdighet..
Sen lunchades det, gott! Vi delade på resterna från gårdagens marängsviss med :D
Efter det satt jag kvar och gjorde färdigt min spanska form som jag helst bara vill slänga och göra en ny, jag var en av dem första som började med den så alla lärde från mina misstag, min blev skev.. Trist!
Så jag valde en färdig stock att göra in spanska hatt av.. pysslade lite med den, ställde in den i torkskåpet och sen satt jag resten av kvällen och kikade i tidningar efter dels inspiration men också efter adresser och tips till vad man ska besöka i Paris.. bara 2 och en halv vecka kvar nu :)
Jag slog igen tidningarna och öppnade skissboken.. Idéerna bubblade upp i mängder.. Härligt! Vi i klassen har bestämt oss för att dela på ett par stånd på The Fashion Market i borås i slutet av november.. så snart sätter verkstaden igång.. Blir mycket hårsmycken, koaffer och öron-muffar hade jag tänkt, men sjävlklart några hattar med.. Tänkte väl att det skulle bli saker som inte tar allt för lång tid att göra eftersom det är ca en månad tills det är dags.. Sen är det nog bra om dem inte kostar för mycket heller, man vill ju att folk ska ha råd att köpa ngt av mig med :) ska bli en kul upplevelse iaf..
Tänkte på en grej till... Företagsnamn och etiketter hade varit trevligt om man ska vara med på en stor mässa..
Har ett önskenamn men jag tror att det kan vara upptaget, det ska tydligen finnas en hemsida där man kan kolla vilka namn som är tagna.. Är det någon av mina läsare som vet vad den sidan heter??

En vacker dag kanske jag lägger upp lite bilder med... fast kanske inte så mycket innan december.. Det är ju då jag får min lägenhet och eget internet :)

Ha en underbar kväll.. puss puss


dyslexi???

hade lite sovmorgon imorse.. men kroppen är så van att gå upp halv åtta varje morgon så jag kunde omöjligt somna om och blev tvungen att gå upp klockan nio.. känner knappt igen mig själv..
tillslut var det iaf dags att gå till skolan och Fia och jag bjöd klassen på marängsviss efter lunch.. gott!!!!
Sen satt jag kvar en stund och bläddrade igenom magasin och sydde på ripsband... sen satt jag kvar ytterliggare en stund och förökte vara lite kurator åt en klasskamrat i nöd.. hur gick det till?? det brukar vara jag som är svag och ledsen men helt plöstligt fick jag försöka vara stark och komma med råd som jag egentligen inte har ngn erfarenhet som helst om.. det var inte mycket jag kunde göra mer än att lyssna men de saker jag sa verkade vara till uppskattning iaf.. det känns bra, oh det känns inte lika dumt att man hoppade över träningen när det resulterade i att jag gjorde ngt gott för ngn som verkligen behövde ngn som lyssnade.. och på ett konstigt sätt kändes det faktiskt skönt att vara den starka för en gångs skull..
Sen bar det av hemåt och nu sitter man här, som vanligt, och kika på mängder av avsnitt av gossip girl.. nice evening helt enkelt...

och en liten grej till.. om någon undrar om jag inte läst svenska i skolan så har jag det, men tangenterna på datorn hänger inte allltid med i mitt snabba tempo, därför saknas det ibland bokstäver utan attjag reagerat på det eftersom jag inte läser igenom texten efteråt.. så fick jag det sagt..
puss!!

självförstörelse..

det var en seg dag på jobbet.. timmarna gick i snigelfart..
somnade på spårvagnen hem...
Anna och jag har kollat på freedom writers som är en så sjukt bra film...
efter det har vi suttit i över en timma och kollat på hemska videor på youtube.. och helt fruktansvärda hemsidor och bloggar.. Det är så hemskt att se hur folk förstör sig själva.. men värst av allt var att orden en av tjejerna skrev i sin blogg kändes så välbekanta.. Inte sättet hon kroppsligen uttryckte dem men tankarna.. skumt! Jag blev äcklad av bilderna jag såg, äcklad och ledsen.. men hennes tankar har jag hört förut.. det var ett tag sen, men dom fanns där..
nu ska jag lägga mig och sova och jag hoppas, hoppas, hoppas att jag drömmer om smultron och prinsessor istället för ngt av det jag proppat i min hjärna den senaste timmen..
Sov gott mina fem små pärlor..

Talet är det första som sviker..

Herregud!! hur kan man känna all denna dimma så långt efter två glas vin? två glas!! det är ju ingenting..
Är det för att man är så förbannat liten eller kan man skylla på att man jobbat hela dagen och knappt ätit idag. Kanske beror det lite på att man var ute igår med... hade jag inte blivit serverad kvälls-drinken som bestod av vatten och resorb ( vätske-ersättning) så hade inte dagen gått så bra som den gjorde.. det blev både cider, vin, öl och sambuca igår.. (sambuca som jag har såååå goda minnen av) men som sagt, jag kom upp imorse och dagen försvann snabbare än väntat... skönt! nu kom jag att tänka på att jag förmodligen inte stämplade ut mig när jag gick hem idag.. jobbigt!
Jaja.. nu ska jag sluta babbla och börja fundera på hur jag ska ta mig till jobbet imorn.. hoppas ni läsare får en trevlig kväll.. själv tror jag att jag borde stupa i säng innan jag slocknar i soffan..
Puss

vad hade man gjort utan armar och händer?

chop-chop!!!
har nyss kommit hem från skolan och ska strax sätta igång med mat och städning men vi klämmer in ett kort inlägg först...
Har näst intill dragit sönder mina fingrar i skolan idag.. ånga-dra-ånga-dra... lila-färgade, brända och skavda är insidorna på mina händer men det kan det vara värt.. jag fick ju till det till slut..
Armarna smärtar lite grann dom med, sen styrketräningen igår... körde armar, axlar och rygg.. Jag kanske är rätt stark ändå kom jag fram till.. skönt.. men lite större muskler vill jag ha på armarna.. så jag kan skrämma folk.. haha...
Om vi får städat här ikväll så väntar iaf en god middag (vet ej vad än) och kanske lite vin??
Fast det blir nog sängdags rätt tidigt ändå med tanke på att jag ska upp kl 5 imorn och åka till jobbet.. hoppas det inte är lika kallt som det var imorse, jag blir på så fruktansvärt dåligt humör när jag behöver frysa...
ha en trevlig fredagskväll.. puss

Dagen som gått

Precis hemkommen från ett besök hos Charlottes och Annas kompisar Pontus och Nokke.. Där åt vi daim-tårta och glass för att fira at Charlotte fyllde år igår..
Innan dess var vi hos Charlotte och kikade på hennes nya lägenhet...
Före det... då var jag och tränade med kusin-vitamin.. hon bangar imorn men jag har som tur är en till träningskompis..
Far min ringde förut med... han ska komma förbi och hälsa på i skolan imorn.. kolla hur jag har det.. det ska bli trevligt..
Men just NU är det dags att krypa under täcket och drömma sig bort. Välbehövd sömn...
Nattis!

step-up-mess

Hej hej..
Skulle ju berätta om danmark men ska jag vara helt ärlig så är jag alldeles för trött för att dra upp hela den historien igen så är ni nyfikna får ni mer än gärna läsa Annas blogg, haha.. Vi höll iaf på att bli grundlurade på hotellet men vi stod på oss... resan vände och blev bättre och bättre, lördag var en hård dag! det var det i korta drag...

Idag har jag varit på ett sjuuukt jobbigt step-pass.. 70 minuter med en hurtig rysk instruktör.. jag hängde inte med i många steg kan jag tala om... Min snälla kusin som inte heller hängde med riktigt lika mycket som resten av gruppen sa som tur var att tjejen som stod framför henne faktiskt såg ännu mer vilsen ut än mig.. Det kunde jag förstår inte uppmärksamma själv eftersom jag hade fullt upp med att försöka hålla reda på både mina egna ben och instruktörens.. Det var inte lätt! hehe

Imorn ska det iaf komma en fotograf till skolan och fota inför skolans hemsida och katalogen som delas ut på kunskap och framtid... på eftermiddagen ska pernilla och jag gå på aerobic puls där man iaf inte behöver komma ihåg kombinationer.. och efter deeeet.. fira charlottes födelsedag en dag i efterskott med en kvällsmacka i hennes nya lägenhet.. myyyys...

det var allt för ikväll.. nu ska jag läsa nya cosmopolitan..
kyss

Lyft på rumpan, Jennifer!

Klockan är nu 22:43
Bussen avgår 07:00 imorn bitti..
Jag borde sova, innan jag lägger mig borde jag duscha och göra färdigt baguetterna att ha på bussen, allra först borde jag absolut packa..
Och här sitter jag.. känns så svårt att ta tag i det även om jag längtar så tills imorn..
Datorns sug är så enormt. Allt lockar mer än packningen och allt annat som måste göras..

Imorn är det iaf Köpenhamn som gäller.. Hattfabrik, shopping, utekväll och hotellmys..
Ska bli en härlig helg..

Ses när jag är tillbaka i sverige igen!

Puss 


Tvätt-dag

Fan va mycket som skulle tvättas.. ska bli så skööönt att äntligen ha lite rena kläder igen :)
När jag är färdig med tvätten ska jag till gymmet och köra 70 min step.. kommer nog kännas bra efteråt.. gårdagens pass var lite slappt och oorganiserat tyckte jag men det ska det inte bli idag hoppas jag..
längtar tills fredag när vi ska till copenhagen med skolan :) Anna, Isabelle och jag har bokat hotell och stannar över natten. Fredag kväll tar vi över köpenhamn.. haha nee.. men skoj ska det bli.
Och igår bokade pappa och jag resan till Paris..Det skulle egentligen varit Rom men vi ångrade oss.. fredag v. 45 far vi.. Längtar!!!...
fast nu måste jag sluta drömma, komma tillbaka till vardagen och hänga upp en tvätt..

puss

Fågel-shopping!

Haha.. jag är väl lite slapp med bloggandet :P
Efter helgen visade stegräknaren ca 37000 steg, på tre dagar.. rätt nöjd med det resultatet faktiskt..
en i övrigt mycket trevlig helg i trollhättan med bull-bak, långa promenader, "fru-hippa" (för sen möhippa), utekväll, och allmänt mys..
Igår fikade jag med Lisette, mamma och min moster.. mysigt :)

Och så till idag... efter lunch gick Susanne, Susanna, Kjersti och jag till flugfiske-butiken och kikade på fjädrar, päls mm..
Susanna köpte en uuuunderbar hel fasan som jag sedan köpte en vinge + lite till av.. sen fick jag en bit av en indisk fågel som han som ägde butiken inte kunde använda.. den gjorde sig perfekt på en hatt jag gjorde förra veckan.. underbart!
Efter skolan åkte vi till stan och växlade pengar inför danmarks-resan.. sen vidare till gymmet på aerobic..
På väg hem mötte jag upp Anna och Isabelle efter deras träningspass.. Vi gick och handlade och har lagat god mat och diskat.. duktigt!

Ledig, imorn.. Tvätta!! Äntligen tvättid :) efter det blir det träning och mys..

Anna har blivit hurtisen själv! Jag hamnar i skuggan.. :p

Trist.. var på väg hem från gymmet förut.. hade varit på ett mindre roligt pass som jag nog ska undvika i framtiden men jag rörde iaf på mig och det är ju bra.. Men väl på korsvägen kikade jag runt mig och helt plötsligt slår det mig att jag glömt mitt paraply ngnstans! förmodligen på spårvagnen på väg till gymmet.. Jag som var så glad över mitt paraply. köpte det i lördags, 200 kr för ett underbart fint paraply som fickmig att känna att jag var i min egna lilla bubbla, där ingen kunde nå mig.. eller ja, riktigt så fantastiskt kanske det inte var men jag tyckte det var snyggt så man blev ju lite ledsen..
får gå till kvarglömt på västtrafik imorn och se om dom fått in ngt..

efter skolan imorn ska jag iaf åka direkt till trollhättan och mysa med mina underbara föräldrar..

Anna har blivit hurt-bulle nummer 1!! hon förnyade sitt gymkort på sats i tisdags så imorn ska hon och isabelle på spinning i stan 06.45 :-O Det är tidigt kan jag lova, och hurtigt!
Men eftersom jag är medlem på fysiken och inte kan följa med dem så satsar jag på en rask promenad innan skolan imorn istället... hon ska ju ändå åka vid 6 imorn så då kan jag ju gå upp..

fast  så fall är det nog dags jag packar för hemresan och går och lägger mig..

Natti!!


J-j-j-jobbiiigt, jjobbigt!!

Kroki på schemat imorse.. det var riktigt skoj och vi fick testa att bara måla skuggorna, inga konturer, i flytande tusch! svårt! men väldigt roligt, blev tuffa kontraster även om man inte alltid såg att det var en människa på bilden. Men övning ger färdighet....

En föreläsning om ergonomi på eftermiddagen var intressant och jag fick en stund att prata med föreläsaren om min rygg efteråt. Han tyckte det var skitdåligt att jag inte hade blivit kallad till återbesök och röntgen för att se hur min rygg läkt. Och konstigt att jag inte ens fått se de första röntgenbilderna.. Så det är på tiden man ringer och ber dom kolla ryggen på nytt..

Fika med klassen på Caféva.. Soppa med underbart got örtbröd till... Mumma!

Och ett litet tips till alla café-anställda.. håll koll på att det finns toapapper kvar på era toaletter.. för min skull!

Tack för idag!