Mys hos Ansi!

God kväll!

Har nu blivit bjuden på god mat hemma hos söta fröken Anna. Niklas och Martina är också här och vi sitter och myser med godis och Miss Secret Agent :P Nu ska vi börja kolla på Björn Gustafsson, min julklapp till Ansi!

Tidigare idag har jag städat, diskat, handlat, tvättat och lagat mat.. En riktig hemmafru har jag kännt mig som.. fast hemmafruar har oftast en man som försörjer dem, till skillnad från mig.. Men jag tycker jag klarar mig rätt bra på egen hand faktsikt..

Och igår var det underbart god soppa och tårtbuffé på Steinbrenner och Nyberg med Susanne och Kjersti.. tre timmar satt vi och pratade om allt möjligt.. Skitmysigt var det.. Sen var jag tvungen att åka till gymmet, Pernilla och jag gick på funk. Tyckte det var jätteskoj att testa på men Pernilla var inte alls lika nöjd. Jag får väl gå ensam i fortsättningen. Sen blev det fredagsmys med tacos och tv hos Pernilla och Tobbe.. Mycket trevligt!


Men nu ska jag koncentrera mig på Björn! Hej svej!


Några vårplagg kan man väl unna sig för att skynda på väntan?

Patriks begravning var fin.. Men jag blev förvånad över hur mycket folk jag kände igen.. det var ju många av dom som jag umgicks mer eller mindre med på högstadiet.. Visste inte att dom var så nära vän med Patrik, han var ju tre år yngre..
Jag kände inte för att stanna och prata, ville bara hem, det var inte läge att återuppta gamla bekantskaper efter begravningen.. Det jobbigaste under ceremonin måste ändå varit när dom läste ur hans brev. Då flämtades och grinades det högt överallt i kyrkan.. Lilla Patrik! Min granne, så överdrivet omtänksam och energisk som han var.. När vi var små tjatade han jämt om att vi skulle gifta oss när vi blev stora.. Jag hade som inget att säga till om :P
En annan gång när han var lite äldre och var ute i vår stuga så tittade han på det röda huset som ligger ensamt ute på en liten, liten ö i Hunnebostrand och sa att det huset skulle han minsann köpa till sina föräldrar när han blev vuxen. Där skulle han ta hand om dem när dem blev gamla.. Men det blev lite ändrade planer. Fel personer kom i hans väg och godtrogen som han var såg han bara det bästa i dem. Nu, några år senare orkade han inte med livet mer och vi tvingades sitta i kyrkan och se en fin familj bli en person mindre. Jag tänker på er, det ska ni veta!

Fick iaf skjuts tillbaka till göteborg på eftermiddagen igår och vi handlade lite, åt pizza på frölunda torg =) och sedan åkte jag en kortis in till stan för att trösta mig med ett plagg eller två. Efteråt kändes det mycket bättre och Pernilla och Tobbe kom till mig och så gjorde vi goda pannkakor ..

Idag har varit en rätt lång dag i skolan för turbanen ville inte riktigt min väg.. Men efter skolan har jag varit på stan med Pernilla och budget-shoppat lite.. Bara bra saker förstås.. Sen åkte jag och tränade och nu sitter jag här, snart dags att natta mig..


Igår fick jag tag på en fin kofta och en mysig sjal..



Och idag lade jag vantarna på en jeanstunika, en paljettväst, en svart spetsbody (ingen bild) och ett par underbara rutiga vår-sneakers (ingen bild här heller, tyvärr)!

 


Helgen, dagen och någon tanke om livet..

Ikväll har jag varit ute och gått med Anna.. hade tänkt åka till gymmet men har lite träningsvärk efter ett riktigt monsterpass igår och det är ändå trevligare att ha någon att prata med samtidigt som man rör på sig =)
När jag kom in gjorde jag en god smoothie som jag har njutit av tills nu..

Har haft en trevlig helg..
Den började med after-work på Rumpan bar i fredags där vi blev sittande från 16 till 23. Det blev både vin, drinkar och tequila.. och god buffé såklart!

Lite jobbigt var det att ta sig till jobbet i lördags men jag kom igång rätt bra när jag väl var där..
Sen åkte jag hem och fixade till mig lite för att sedan åka till Susanne för att äta lite mat och dricka lite vin.. Men oj, vad trött jag blev av det lilla vin jag drack. Det var allt som behövdes för att jag skulle somna i hennes säng där jag satt och när jag vaknade beslutade jag at det nog var bäst jag åkte hem.. Skulle ju jobba igår med.. Träffade en av Elisabeths kompisar (som jag egentligen aldrig riktigt pratat med innan) när jag väntade på vagnen.. så där fick jag någon att prata med hela vägen till kviberg iaf, det gjorde resan lite roligare :P

Ännu en rätt kort natt men jag fixade jobbet utan problem ändå.. Fick skjuts till gymmet av chefen efteråt så jag kom dit tidigare än jag hade räknat med.. Afro power-passet började inte förrän 19 så jag körde 35 hårda minuter på cross-trainern så länge och gav sedan allt jag hade på afron och gud så skönt det var efteråt..

Har satt upp några mål för vad jag ska göra denna veckan.. Har kommit fram till att det är mycket lättare att följa kortsiktiga mål än långsiktiga så denna veckan ska jag:
-Utöver min vanliga vardagsmotion ska jag ta raska promenader.. sammanlagt minst 27000 steg. (Helst på morgonen)
-Minst tre gånger ska jag träna på gymmet.
-Äta vid bestämda tidpunkter istället för att småäta godis mellan måltider..

Imorn åker jag till mamma och pappa i Trollhättan och då är det inte helt omöjligt att det blir någon lång promenad i skogen hos dem.. Har tagit ledigt från skolan på onsdag för att gå på en begravning i trollhättan.. En 18-årig kille som var för snäll för sitt eget bästa ska nu få vila där inga falska, utnyttjande människor kan skada honom mer. Ännu ett bevis på att samhället kan vara direkt farligt för människan. I detta fall tog det en fin pojkes liv..

FashionMagazine!

Jag hade inte så ont som jag trodde jag skulle ha idag.. så jag körde ett afro-power-pass idag.. Kunde inte ge 100 % för jag var lite stel ändå, men jag är stolt över mig själv som tog mig dit iaf.. bättre än inget. Dessutom är det inte många gånger jag åkt till gymmet själv. Så en liten applåd för mig!

En riktig rolig grej idag var att vi fick bilderna =)
Vilka bilder, undrar ni då? Vet inte om jag nämnt att Kjersti och jag blev tillfrågade om vi ville låna ut varsin hatt till en modeplåtning för en ny tidning.. Det ville vi såklart.. Idag fick vi se resultatet.. Tyvärr vet vi inte när första numret av tidningen kommer ut men den heter FashionMagazine och kommer främst riktas till företag inom modebranschen.. Tror även att ett antal nummer skulle säljas på pressbyrån men jag är inte helt säker. Det går förmodligen även att beställa en tidning på theFashionMarket.se

Hur som helst.. Här är två bilder på den av min hattar som dem var intresserad av..




Det känns så spännande att en av mina hattar ska bli publicerad :D

Nästa veckas mål!

OJOJOJ vad jag inte kommer kunna gå imorn.. hade tänkt träna imorn med men det kan jag nog glöma rätt snabbt.
Var på A-box och det var tufft kan jag lova, speciellt för min numera otränade kropp..
Men det ska det bli ändring på.. För innan sommaren ska jag äga det passet! Så det så!!!

Det var veckans första träningspass vilket känns lite jobbigt eftersom jag ska försöka träna minst tre ggr i veckan och det är redan onsdag. Lördag söndag kommer jag nog vara måttligt sugen efter jobbet men jag får väl ta mig i kragen och pallra mig dit iaf..

Målet fär nästa vecka är dels att jag ska träna tre ggr på gymmet (samma som jag förhoppningsvis gör denna veckan)
Men jag ska dessutom gå tre stycken 9000-stegs promenader.. (det är ca en timma om man går raskt) allra helst innan frukost.. fixar jag det så kan jag vara nöjd med min vecka. Sen ska jag försöka att inte proppa i mig så mycket gotta heller..


Men nu är det sovdags i allra högsta grad.. Sov sött, och dröm om alla små kryp du mött!

Erase it all!

Det blir bara mer och mer definitivt..
Först togs beslutet.
Sen tog jag det allra viktigaste som jag använder varje dag.
Efter det fixade jag tillfällig bostad åt Greta.
Sen skrev jag kontrakt på ett eget hem, då kändes det verkligen att det var på riktigt..
För snart två månader sen tömde jag lägenheten på ALLT som var mitt. Då kändes det som att det inte kunde bli mer definitivt. Nu var det verkligen SLUT! På riktigt!
Men det kunde det.. För om några månader finns inte ens lägenheten där vi bodde kvar.. Då kommer någon annan bo där och man kan inte komma tillbaka och hälsa på för att minnas allt gott som varit..

Det är som att allt som hände under den perioden av mitt liv snabbt raderas.. för att vi inte ska minnas..
And there's no going back!

En doft som säger mer än tusen ord!

Det har varit en bra helg.. Tränade efter skolan i fredags.. Jag hade redan träningsvärk sen i torsdags men det känns bra att röra lite på sig.. Kroppen har gjort uppror över att jag legat på latsidan så länge, och garderoben verkar också göra uppror genom att krympa alla mina byxor.. Inte alls skoj!
Vill bara hitta ett sätt att komma över sockerberoendet också.. Jag kanske nästan hade klarat det om jag var instängd här hemma (bara nästan, jag hittar alltid något sött på ett eller annat sätt) men sen kommer omvärlden och när någon har godis, ost eller annat gott framme så finns det inte en chans i världen att jag kan hålla fingrarna borta..

I alla fall.. fredag var det jag pratade om.. Åkte hem och gjorde mig i ordning lite.. För att åka tillbaka in till stan och fika med Anna, Lisa, Johanna, Joche och Amela.. gott och väldigt mysigt.. en liten mini-reunion var en bra start på fredag-kvällen.
Vi åkte hem till Anna och snart kom Martina, Johanna, Isabelle, Anni, Kristin och Kjersti. Där dracks det vin och shots, det fanns även ost och choklad.. Väldigt trevligt och trots att det droppade av en del på vägen så var vi iaf några som till slut kom till krogen.. Var inte så sugen på park lane eftersom enda gången jag varit där tidigare tyckte jag inte alls det var bra.. Men denna gången hade jag kul..  Bra kväll!

Vaknade vid 12 dagen efter och satte ganska direkt igång att städa.. och jag städade och städade och städade och fan va fint det blev :) Nu kan man nästan inte se att jag är nyinflyttad.. om man inte kikar in i klädkammaren förstås.. det är där jag gömt lådorna som borde stå i förrådet som jag inte fått än..
Sen blev det film och film och film på kvällen.. slappande i soffan var mycket mysigt..

Igår var också en mysig, slapp dag. Vid fyra-tiden pallrade jag mig ut ur lägenheten och hälsade på Anna, där Martina och Johanna också satt och myste.. Hade med mig mat men av något skäl smockade jag i mig alldeles för mycket av ost, kex, godis, chips och coca-cola medans vi kollade på sex and the city..  Sedan hem till en tom, kall lägenhet.

Upp med tuppen imorse för att träffa läkaren.. han skulle kolla på min rygg och jag hade bestämt mig för att inte ge mig förrän han fixat en tid för röntgen åt mig. Ca två minuter var jag inne hos farbror doktorn.. Han lyfta lite lätt på tröjan så han slängde ett öga på ryggen (kände inte ens) sen sa han att jag skulle få ett brev hem med en röntgen-tid. Visst, jag vet att han inte kan göra något åt min rygg ändå men det känns ändå konstigt att betala 120 kr för att först sitta och vänta på doktorn och sen knappt hinna ta av sig jackan förrän han har undersökt färdigt? Kunde dom inte bokat in mig på röntgen direkt när jag ringde för två veckor sen istället?? Känns aningen smidigare.. dom hade gärna fått skicka en räkning ändå, det är inte där problemet ligger...

Sen var jag kvar i skolan till halv nio ikväll, mest för att göra Anna sällskap. Men samtidigt pillade jag med min turban och det gick inte riktigt så lätt som jag hade tänkt mig.. Ena sidan blev bra, andra sidan lite konstig, bak och ovanpå stämmer den inte alls :S Hoppas på lite värdefulla tips från coachen imorn i skolan..


Och ännu en kväll sitter man här ensam och någon gång ibland kommer en lite pust av en god doft.. Den doftar värme, vänskap och ett slut på all ensamhet... Så full av kärlek.. Men så långt bort!

Bästa sättet att sova..

Finns det något skönare sätt att somna än i soffan, när tv:n står på och man egentligen verkligen borde borsta tänderna och lägga sig i sängen istället?? Svar: Nej! Det finns inget skönare..
Så igår kväll när klockan började bli mycket och ögonen började klippa lät jag mig själv somna bredvid Greta i soffan..
Vaknade någon timma senare och gjorde mig i ordning för att lägga mig på riktigt.. Men det är så otroligt skönt att bara låta ögonen slutas och slappna av även om man vet att man inte borde ligga där. När man dessutom bor själv blir det ännu skönare än när man bodde hemma och mamma kom var femte minut och sa "somna inte, borde du inte lägga dig på riktigt innan du blir för trött.."

Hade ställt klockan på åtta för att ha tid att gå ut och gå på morgonen men jag sket i det och unnade mig en timma till under täcket.. Stod länge i duschen och njöt fullt ut.. Gjorde frukost och fixade mig inför skolan..
En riktigt skön morgon, bättre än på länge..

Sen åkte jag till skolan och gjorde klart min moodboard. Jag började även på stommen till turbanen och började riva tidningspapper till dextrin-formen vi ska göra nästa vecka. Det har ni som läser ingen aning om vad det innebär men man kan forma egna hatt-stockar i en blandning av tapetklister, dextrin och tidningspapper som är rivet (inte klippt) i 1*1 cm stora bitar.. man skulle ha rätt mycket tidningspapper så jag vet ju vad jag kommer syssla med i helgen iaf..

Efter skolan åkte jag till Pernilla, gjorde två goda lax-mackor som jag åt på väg till bussen till gymmet.
Ett härligt pass med Afro-power fick utgöra dagens träning.. 

Imorn är det halvdag i skolan, basic aerobic (förmodligen veckans sista träning), fika med Anna och Joche, sen tjejernas hemma hos Anna och skulle visst få låna en slant så jag kan följa med in på krogen också.. Det blir nog en bra dag skulle jag tippa!




Best homework ever!

Kort dag i skolan idag.. vi pratade lite om hur man gör en turban, fick lite papper och kollade på lite bilder..
En turban och en toque ska vi göra och jag lider svår brist på inspiration.. Turban alltså? När fan använder man turban???
Det var ju på nästan på väg att bli lite modernt ett tag men det gick aldrig så långt som att man skulle se folk använda det på stan.. eller joo förresten.. En såg jag, det såg mest dumt ut tyckte jag. Men jag får väl försöka bevisa att jag har fel och göra en som kan komma till användning någon gång.. Det ska iaf bli spännande att försöka sig på det.

Slutade vid lunch och åkte in till stan med Anna och Kjersti.. Vi tog en sväng på IN-EX för att köpa material till våra moodboards. Sen åkte vi hem till mig, rev fram ALLA gamla tidningar och började bläddra, klippa och klistra..
Jag är nästan färdig men ska fixa de sista små detaljerna i skolan imorn tänkte jag..
Moodboard är iaf utan tvekan den roligaste läxan jag någonsin haft =)

Och en bra nyhet var att skolan visst kommer vara öppen på kvällarna nu från och med på måndag. Skönt!

Imorn börjar jag inte förrän efter lunch vilket kan ge tid till en morgonpromenad.. om jag går och lägger mig nu och inte sitter uppe i flera timmar till bara för att jag har sovmorgon.. Sen borde man försöka städa undan alla tidningar och allt som ligger utspritt i ett kreativt kaos här i vardagsrummet. Och efter skolan ska jag på afropower på gymmet.. Can't wait!

Sov gott, allihopa! Puss

Findetaljer och kletig micro..

En liten snabb resumé över dagen som gått..
Idag var andra temadagen i skolan och jag skulle lära mig findetaljer.. Skarvade två tyglappar spets, sydde smock och lärde mig några sätt att vecka band.. Inte lika roligt som stickning, som var det jag hade igår.. Men inte tråkigt heller. Kan vara bra att kunna lite sånt här någon gång..

Väl hemma skulle jag äta lite yoghurt med smält honung i kom jag på. För att slippa diska extra mycket senare så valde jag att värma honungen i en plastmugg. Den borde väl klara 30 sekunder i micron tänkte jag.. Det gjorde den inte! Fick göra om det i en riktig mugg sen eftersom all honung rann ut så då fick jag extra mycket jobb eftersom jag dessutom fick göra rent micron.. Men muggen blev tuff =)

Sen tog jag en liten tupplur innan jag satte igång med disken.
Skulle städat undan lite här med var tanken men en försäljare kom och tog upp alldeles för mycket tid och när han gått var det dags att åka till gymmet.

Nu är det sleepy-time och imorn kommer Kjersti och Anna och hälsar på.. Kul kul.. Nattis!

Sömn är underskattat.. Finns nog inget bättre..

Vilken helg!!
Fredag var Pernilla och jag och tränade.. Vi pratade lite grann om kvällen och jag sa att jag inte var så sugen på att festa eftersom jag skulle jobba kl 7 på lördagen.. men jag kunde ändå tänka mig att vara med en stund och dricka lite vin och umgås. Det blev inte riktigt så.. Det blev vin och det blev sprit, även en tequila slank ner innan vi gick vidare till krogen (!)
Vi tog oss ner till hemköp där en taxichaufför som Malin känner kom och plockade upp sig.. Det var den roligaste taxifärden någonsin.. Han var helt galen med olika masker på sig, lysande pinnar och partylåtar på HÖGSTA volym..
Vi kom till tranquilo (där jag pga ålder blev nekad att komma in efter julmiddagen) och samma sak denna gången, Pernilla och jag var för unga... fast så gjorde han ett undantag iaf eftersom alla våra kompisar hade åldern inne..
Vi var där tills dom stängde, sen gick vi vidare till Excet och dansade en timma till.. När det stängde där med så promenerade Pernilla och jag hem till henne. Käkade lite pizza-rester och gick och lade oss..
45 minuter senare gick jag upp och åkte till jobbet! Jag ångrade mig enormt när jag var på väg till spårvagnen men väl på jobbet tog jag två alvedon och en kopp kaffe och när kl var 7 så var jag faktiskt nästan mer effektiv än jag brukar :P slutet av dagen var rätt seg men det gick ändå över förväntan..

Efter jobbet mötte jag Lotta vid prinsgatan och vi promenerade tillsammans upp till Sofie som fyllde år i torsdags..
Jag tänkte bara lämna våran present och mingla en liten stund, sen skulle jag åka hem och sova.. Skulle ju jobba söndag också och jag var rejält trött.. Men det var riktigt trevligt hos Sofie och det slutade med att jag åkte hem när de andra åkte till krogen vid kl 1.. Jag var hemma vid två och skulle upp 05.30 så jag var enormt trött och frusen när jag skulle upp på morgonen.. Men även denna gången gick dagen bättre än jag trodde.. Och helt plötsligt var kl 17 och jag fick gå hem..  Jag åkte till Anna och pratade lite med henne och Martina.. Sen somnade jag i Annas soffa och OJ vad svårt det var att ta sig hem efter det..
Men inatt fick jag iaf nästan lagom med sömn och det var skönt..

Idag började skolan med.. Vi hade tema-dagar och idag hade jag stickning och virkning.. Det var en riktigt skönt slapp dag och efter skolan tog jag mig hem i regn-rusket, bytte till mjukisbyxor och slocknade i soffan.. Sov många timmar här och det var helt sjukt skönt.. Nu har jag käkat lite och ska snart sova igen.. Tyvärr blev det ingen städning men det får jag ta imorn innan gymmet.

Laddar inför morgondagens findetaljer i skolan.. Sov gott!

Ost, shopping och dagsutflykt...

jag har slarvat lite de senaste dagarna..

Jobbade hela dagen i måndags, lite här och lite där... slutade med att jag hamnade med Charlotte och Erika i charken..
Vi hade fått in mer Gruyere, den har varit slut ett litet tag.. så jag var självklart tvungen att smaka om den var lika god som alltid.. Det var den kan jag lova så jag var ju tvungen att köpa med mig en tunn bit hem, och den födde även ett vin-sug i min mage.. Tyvärr hade jag inget vin hemma och systemet stängde innan jag slutade.. Jag spånade lite men kunde inte komma på någon annan lösning än att jag skulle få festa loss på osten tisdag kväll istället och köpa en liten flaska vin på dagen. Sen fick jag ju snilleblixten att Pernilla kanske var ost- och vinsugen.. Jag slog henne en pling och visst var hon sugen..
Så jag plockade till mig lite kex och några fler ostar samt en underbart god svartvinbärsmarmelad att ha på ostarna och åkte hem till kusin vitamin efter jobbet. Där tittade vi på grey's anatomy och glufsade i oss gotta tills klockan blev sen, då åkte jag hem.. Tack för en trevlig kväll!

Sov rätt länge på tisdagen, man får ju passa på när man är ledig. Sen gick jag upp och åt frukost för att sedan somna om i soffan.. Kl 15 vaknade jag igen och åkte in till stan för att fixa några grejer.. Sen hem och städa lite här hemma..

Igår hyrde Jimmy och jag en bil och åkte till Ullared.. Jag hade inte så mycket pengar men på något sätt fick jag ändå med mig fyra stora kassar hem. Fast det var bra grejer, jag är rätt nöjd ändå.. Bland annat en jättesnygg lampa som Jimmy hjälpte mig att sätta upp i sovrummet, och två fina, svarta ljusstakar som nu står på golvet i sovrummet.
Sen passade vi på att åka till Willys och handla mat, när vi ändå hade bil.
Där träffade jag Sofie från jobbet som påminnde mig om att hon ska ha lite folk hemma på lördag och att jag var välkommen.
Sedan åkte jag hem, Pernilla kom, vi lagade lasagnette och åt och hade allmänt mysigt.. Sen sov hon på min soffa. :)

Imorse vaknade jag av att Pernilla kom in och sa att hon skulle åka hem och plugga.. Och även att det snöade..
Vädret kan ju fan aldrig bestämma sig.. Jaja, nu är det ändå nästan ingen snö kvar.. Det ligger ju aldrig mer än några timmar.. Så idag har jag bara städat och plockat upp ur kartonger.. Förhoppningsvis kommer jag ha plockat upp allt och gjort färdigt här hemma innan söndag kväll.. För på måndag börjar skolan igen och då vill jag inte behöva tänka på hemmet så mycket..
Ikväll blir det förhoppningsvis träning.. Det är fan på tiden att man gör någonting åt sin kropp nu efter jul och nyår och alla andra svull-dagar :P Maxi/medelgympa skulle jag tro att det blir ikväll.. en liten lagom mjukstart ;)

Det var allt för nu.. Puss hej

Slapp-dag

Shit va kallt det är ute.. Klädde mig riktigt varmt när jag gick till affären men ansiktet höll på att frysa sönder :S
Skulle egentligen gjort världens ryck här hemma idag och fått ordning på allt för en gångs skull tänkte jag.. fast som vanligt blev det inte alls så mycket gjort som jag planerat.. Man fastnar vid datorn eller med att bläddra igenom någon tidning och allt sånt som är mycket roligare.. Men jag har iaf diskat, lagat mat och sorterat en del av grejerna som stod i vardagsrummet sen flytten..
Sen självklart skulle jag hitta dom pärl-smyckena som har varit spårlöst försvunna i ganska exakt två år.. Så typiskt när jag fick nya likadana i julklapp nu.. Jag har vänt upp och ner på hela lägenheten där jag bodde innan för att hitta dem, flera gånger. Men jag anade nästan att dom skulle dyka upp igen nu när jag fått nya..
Jaja då behöver jag inte vara rädd att tappa bort dem igen nu när jag har dubbla..

Nu har jag iaf tagit en promenad till Hemköp och köpt en Ben&Jerry Cookie Dough som jag sitter och mumsar på när jag kollar på Victoria's Secret för ungefär 15:e gången..  Can't get enough of it!

Puss

Narkolepsi?

jag måste ju ha allvarliga sömn-problem..
Det var väl inget nytt i och för sig.. :S
Hade för en gångs skull inga problem att gå upp imorse och jag höll mig vaken hela vägen på vagnen in till stan. Sen somnade jag på bussen till frölunda men det är inget ovanligt..
Jag bytte till 92:an och somnade på den med, vilket också har hänt förut..
Men så vaknade jag och hade ingen aning om var jag var, för en stund trodde jag till och med jag gått på fel buss men jag hade bara åkt för långt.. Som tur är var nästa hållplats ändhållplatsen så bussen vände och åkte direkt tillbaka.. Blev bara fem minuter sen men jag måste börja lära mig att hålla mig vaken.. Så här kan jag ju inte hålla på..

Rätt seg dag på jobbet..

På vägen hem somnade jag ju självklart igen så jag var nära att hamna i angered vilket hade varit mindre roligt.. men jag vaknade precis i tid..
Kom hem och diskade lite och sen har jag kollat på Marc Jacobs-filmen och bläddrat i gamla tidningar resten av kvällen.. mysigt.. Fast nu fryser jag lite så jag funderar på att krypa ner under täcket.. :)

Försovning...

Vaknade av att klockan ringde vid sju imorse. Jag snoozade 10 minuter, sen gick jag upp och duschade..
Jag tog det rätt lungt eftersom det var låååångt kvar tills jag skulle åka..
Gjorde i ordning gröt, skulle precis sätta på micron när jag såg att klockan var 07:58.
Men va fan.. Jag skulle ju gå hemifrån 07:45...

Förstår inte riktigt hur jag tänkte när jag satte klockan på 7, jag borde ju satt den på 6 såklart..

Jag sket iaf i gröten (tog med tre clementiner), drog på mig kläder och en mössa och sprang till spårvagnen. Och blev bara 10 minuter sen till jobbet trots att jag försovit mig en timma.. Rätt bra jobbat tycker jag.
Mikael var på bra humör och blev bara glad över att se mig när jag kom dit..

Jaja, inget mer onödigt att berätta idag...

Nu är det dodgeball..
puss

Gott Nytt År!

Var på en trevlig nyårsmiddag hos Jesper i vänersborg igår..
Det var Siri, Jessan, en till tjej och jag + 11 killar.. Inte helt fel :)
Vi åt lite god mat och hade allmänt trevligt..
Sen tog vi oss vidare till lipz och firade tolvslaget där..
Mysig kväll..